tirsdag den 15. maj 2012

LONDON Alt det du gerne vil vide

Forlaget Globe udgiver: LONDON. Alt det du gerne vil vide. En helt anderledes bog om London for børn og unge
Denne bog præsenterer en lang række overraskende og spændende oplysninger om mennesker, steder, før og nu samt kultur i en af verdens mest interessante storbyer. Den går bag om de kendte seværdigheder og ser dem fra en helt ny vinkel og drager på opdagelse til helt nye og ukendte steder, som du sikkert aldrig selv havde fundet frem til.
Forbudt for voksne og alligevel ikke.

Der er ikke tale om en guidebog. Det er en rejseidébog skrevet til børn og unge. Og den er helt forbudt for voksne. (Og dog alligevel ikke, for der er masser af oplysninger og tips, som helt sikkert også vil interessere forældre og andre voksne).

I bogen er der både stort og småt om berømte og berygtede mennesker, gyselige underjordiske steder, dystre begivenheder og masser af mærkelige typer her er graffitikunstnere, myrdede prinser og folk fra hele verden samt punkere, detektiver og kongelige.

Kommer vidt omkring
Blandt kapiteloverskrifterne kan nævnes: Gamle Themsen , Cockney og rimslang , Mumier og store skatte , Harry Potter on location , Dinosaurer , Familien Windsor , Den sorte Død , Londons brand , Militære munke , Groovy, Baby , Jack the Ripper , Tortur på Tower , Blitz i baghaven , Toppen af poppen og mange flere.

Den livlige og oplysende tekst er ledsaget af fine fotos og tegninger.

Og så er du ellers godt rustet til at møde London welcome to you all

Billeder og yderligere information kan fås ved henvendelse til Forlaget Globe.

Bogfakta:
LONDON. Alt det du gerne vil vide.
ISBN 978-87-7900-973-8
96 sider
Vejl. pris kr. 149,-
Bogen udkommer 14. maj 2012.


Læs mere her

tags: kunst, LO, London, storby, 2012, Harry Potter, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar