fredag den 11. maj 2012

Joan Ørting og 200 Singler skal med DFDS og NFS-Online.dk til Oslo d. 1. - 3. Juni

"Hvordan kickstarter man sin 'sommer som singel', og får det bedst mulige udgangspunkt for at træffe andre singler - og måske møde den eneste ene " Det spørgsmål stillede Lars Hendriksen, ejer af "Netværk For Singler" (http://NFS-Online.dk) sig i foråret 2012, og som garvet sejler, vidste han at kulissen skulle være havet.

Jane Graham, "Area Sales Manager" hos DFDS, blev kontaktet, og efter et super møde med ren "iværksætterstemning" på PEARL, var projektet en realitet. 200 singler skulle flirte sig fra København til Oslo, med de bedst tænkelige rammer for at møde hinanden, til den bedst tænkelige pris. Joan Ørting blev kontaktet og lovede at gøre singlerne "klar" på skibet og DFDS ville være klar med lækre kahytter og udsøgt mad og vin til forkælelse af de 200 sultne singleganer.

Når NFS laver større arrangementer, som fester o. lign., deltager kun som regel 5-10% af alle medlemmer, så NFS ville ikke kunne trække deltagerantallet alene. Vi måtte ud i en bredere kreds - alle Københavns singler!

Lars Hendriksen, som er uddannet softwareingeniør, måtte hurtigt bruge sin viden om websites, og på få uger var http://SingleCruises.dk i luften, med tilmeldingsformular, program, film, billeder, fakta om turen o.m.m.

"Projektet er et levende bevis på, at man godt kan få ting til at ske med få midler, blot ved at bringe de rigtige mennesker sammen!" udtaler Jane, og fortsætter: "Vi glæder os meget til samarbejdet med NFS-Online.dk, da denne målgruppe af singler rammer spot-on på DFDS' koncept om høj kvalitet og fleksibilitet overfor kunderne - det bliver noget af det festligste jeg har været med til at arrangere!" slutter Jane Graham fra DFDS.

"Turen løber af stablen fra d. 1. - 3. Juni, og da vi forventer alle pladser besat, er det efter "først til mølle" princippet - dog får medlemmer af NFS-Online.dk førsteret." meddeler Lars Hendriksen, som glæder sig til turen, og til at høre Joan Ørting underholde de 200 glade singler om lørdagen.

Lars, som i netværket kaldes "Kaptajnen", fylder 44 år kort før afrejse, og mødte selv sin nuværende kæreste i netværket, til én af netværkets populære fredagsbarer.

Læs mere her

tags: København, 2012, fleksibilitet, DFDS, Oslo,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar