søndag den 27. maj 2012

BEST WESTERN Jørgensens Hotel får nyt direktørpar

1. juni overtager det norsk-danske ægtepar Halldis Augensen og Peter Anker-Møller driften af BEST WESTERN Jørgensens Hotel i Horsens. BEST WESTERN Jørgensens Hotel er byens ældste hotel med en markant profil og placering i byens historie og bybillede.

Halldis Augensen og Peter Anker-Møller er vendt tilbage til Danmark fra Norge. Halldis Augensen kommer fra Bergen i Norge og har i de sidste 10 år haft forskellige ledende stillinger inder for HR og administration ved A/S Norske Shell i Oslo. Med overtagelsen af BEST WESTERN Jørgensens Hotel vender Peter Anker-Møller tilbage til sin barndomsby Horsens. Peter Anker-Møller har en lang karriere på topplan bag sig inden for Radisson SAS og senere Radisson Blu.

Direktør Peter Laigaard Jensen fra Best Western International byder de nye hotelfolk på BEST WESTERN Jørgensens Hotel velkommen og tilføjer: Vi er specielt glade for at kunne byde Peter Anker-Møller og Halldis Augensen velkommen til vores Best Western familie og vi er således sikret, at hotellet fortsat bliver drevet af professionelle og kyndige personer, som har gæsteomsorg og det gode værtskab som første prioritet .

Direktør Peter Laigaard Jensen udtaler videre: Vores mange gæster og ikke mindst loyale Best Western Rewards gæster forventer en professionel og synlig ledelse når de besøger Best Western hotellerne og forventer, at gæsteomsorg, service, kvalitet og ikke mindst det gode værtskab altid er synligt og i top. Det vil det fortsat være, nu med Halldis Augensen og Peter Anker-Møller i spidsen for BEST WESTERN Jørgensens Hotel .

OM BEST WESTERN INTERNATIONAL, INC.
Best Western International Inc. er THE WORLD'S BIGGEST HOTEL FAMILY®, leverer marketing, reservationer og operational support til mere end 4000 individuelt ejede og drevne BEST WESTERN, BEST WESTERN PLUS® og BEST WESTERN PREMIER® hoteller i 100* lande og regioner over hele verden. Best Western har været førende i branchen siden 1946 og har vokset sig til et ikon, der byder 400.000* gæster velkommen hver nat over hele verden. Best Western er dedikeret til såvel fritidsrejsende som erhvervskunder og har en mission om at være førende i branchen inden for gæsteomsorg. I samarbejde med World Vision, som er en velgørenhedsorganisation, arbejder Best Western på at opbygge verdens største familie ved at sponsorere børn i nød over hele verden. Sammen med vores samarbejdspartnere AAA/CAA, Michael Waltrip Racing og Harley-Davidson® sørger vi for, at vores gæster får mest ud af hver eneste tur. Den hurtigste vej til en gratis overnatning på et af Best Western hotellerne er at blive medlem af Best Western Rewards®. For yderligere information eller for at foretage en reservation, besøg venligst www.bestwestern.com og www.bestwestern.dk

* Tallene er vejlende og kan variere.

Læs mere her

tags: Danmark, Norge, Horsens, EM, SAS, velgørenhed, Shell, organisation, Oslo,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar