onsdag den 2. maj 2012

Bellevue A/S ansætter 15 nye oplevelsesguider

Med ansættelsen af 15 nye guider har den succesfulde oplevelsesvirksomhed nu ikke mindre end 30 professionelle og ansvarsbevidste guider tilknyttet rundt om i landet, der skal være med til at give hele Danmark en på opleveren! Ansættelsen sker som et led i Bellevues markante succes med at arrangere events og oplevelser.

Bellevues store og alsidige sortiment af spændende events gør virksomheden til et af landets største oplevelsesbureauer, der hvert år håndterer og afvikler aktiviteter af enhver art for mere end 100.000 danskere. Og de 15 nyansættelser er et tydeligt tegn på, at Bellevue nu ruster sig til at tage imod flere eventyrlystne danskere.

Den voksende guidestabel vokser i takt med den stigende efterspørgsel, vi oplever på vores event-produkter , fortæller administrerende direktør Per Brogaard. En efterspørgsel den dynamiske og innovative virksomhed efterlever ved hele tiden at udvide det allerede omfattende udvalg af oplevelser. Vores sortiment af oplevelser og events spænder vidt alt lige fra helikoptertur til vandsportsaktiviteter og motorsport - og vi lægger hele tiden hovederne i blød for at skabe nye oplevelser. I en tid, hvor oplevelser og events opnår mere og mere popularitet, er det afgørende for os at være på forkant med markedets ønsker og behov , fortsætter Per Brogaard.

Hos Bellevue bliver der stillet store krav til oplevelsesguiderne, der er bindeled mellem de forventningsfulde kunder og de professionelle leverandører af de mange oplevelser. Vi lægger stor vægt på, at guiderne formår at skabe trygge rammer på stedet. Derfor er vores guider nøje udvalgt og har alle en vis erfaring og viden med i bagagen , forsikrer Per Brogaard. Bellevue, der som det eneste firma i branchen har egne guider ude ved de mange events, står selv for uddannelsen af deres oplevelsesguider, så de opnår et indgående kendskab til virksomhedens mange oplevelser og produkter. Vi skylder vores kunder at give dem uforglemmelige oplevelser. Af den grund skal guiderne naturligvis elske at arbejde med mennesker og oplevelser samt være både ansvarsbevidste, engagerede og udadvendte .

Med ansættelsen af 15 nye guider er der lagt op til, at event-året 2012 bliver forrygende for alle med en forkærlighed for eventyr, action og oplevelser, garanterer Per Brogaard, som dog ikke vil røbe, hvilke nye oplevelser, der er i vente. Men han lover, at han sammen med resten af Bellevue-teamet vil bestræbe sig på at give både sug i maven, luft under vingerne, smil på læben og store adrenalinkick.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar