søndag den 22. april 2012

Rasmus Henning vinder Challenge Fuerteventura på Playitas

Triatleten Rasmus Henning, som med sin familie er fastboende på sports- og familieresortet, Playitas, vandt i weekenden for anden gang Half Challenge Fuerteventura og således på hjemmebane.

Rasmus Henning har det seneste halvandet år valgt at bo fast på Playitas på Fuerteventura. Her har han optimale træningsbetingelser hele året rundt, ikke mindst i kraft af klimaet, og med døgnadgang til alle former for sportsfaciliteter. Hans familie med hustru og to piger bor også med ham på Playitas.

I weekenden vandt Rasmus Henning Half Challenge Fuerteventura, som for anden gang blev gennemført med Playitas som base - dette i tiden 3:57:16 - og med deltagelse af triatleter fra hele verden. Det var også anden gang, Rasmus Henning vandt det store løb, for det gjorde han også i 2011, da Playitas første gang var vært. Rasmus Henning gennemførte knap 4 minutter hurtigere end nummer to, Daniel Halksworth, og 4:25 foran nummer tre, Victor Morales. Konkurrencen var på 1,9 km havsvømning, 90 km cykling og 21,1 km løb.

"Det er dejligt at vinde på hjemmebane, og jeg følte, at det var en kontrolleret præstation fra min side. Det var en rar følelse at kunne køre sejren hjem uden at køre i bund i kroppens ressourcer, for så er jeg også hurtigere klar til at træne igen frem mod den vigtige Ironman i Texas om 5 uger. Min familie og jeg bor fortsat på Playitas, da det giver mig optimale træningsbetingelser hele året rundt. Min familie trives også godt her" fortæller Rasmus Henning.

Apollo og Playitas ønsker Rasmus Henning hjerteligt tillykke med resultatet. Vi er naturligvis glade for, at Rasmus Henning for anden gang i træk vinder Half Challenge Fuerteventura, og at hans dagligdag på Playitas i følge ham selv betyder meget for, at han kan præstere optimalt, når det gælder. Vores øvrige gæster på Playitas havde også en fantastisk dag, hvor løbet naturligt nok prægede stemningen, og at en dansker vandt, gjorde bestemt ikke noget , fortæller Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

Emma-Kate Lidbury vandt hos kvinderne i tiden 4:32:41. Hun bliver ligesom Rasmus Henning trænet af Matt Dixon.

Top-3, Half Challenge Fuerteventura 2012 (1,9 km havsvømning/90 km cykling/21,1 km løb):

1) Rasmus Henning, Danmark, 3:57:16
2) Daniel Halksworth, Storbritannien, +3:54
3) Victor Morales, Spanien +4:25

Sportsfaciliteter på Playitas, Fuerteventura:

Stort fitness-center (Nautilus-maskiner) indendørs
Cross-fit elementer i fitness-centret
Stor udendørsfitnesspark (Norwell)
Olympisk swimming-pool (50 meter pool)
Tennisbaner
Cykel-center (mountain bikes og racercykler fra Giant)
Golfbane med 18 huller (og golfundervisning med PGA pro)
Indendørshal (til håndbold, badminton, etc.)
Dykning / dykkerskole
Windsurfing
Katamaran-sejlads
Havkajak
Spinning
Aerobic
Pilates
Yoga
Five-a-side fodbold
Beachvolley
Basketball
Vand-aerobics
Vandpolo
Boccia
Bordtennis udendørs
Stavgang (også i bjergene)
Gode løbe- og cykelruter med kort til
Minigolf
Vandrutsjebane på 125 m.
Legeplads
Inliners
Spa

For mere information:
Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef Apollo Danmark, mobil: +45 22201340

Apollo er blandt de største rejsearrangører i Danmark og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den nordiske del af koncernen hedder Kuoni Nordic, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige, Finland og Norge, indgår flyselskabet Novair og Falk Lauritsen, Lime Travel, Golf Plaisir og Krone Golf Tours. Kuoni Nordic har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1450 hoteller på 48 destinationer i 28 lande. Hovedparten af Apollo Danmarks gæster flyver med SAS.

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, Sverige, Norge, Storbritannien, Texas, håndbold, 2013, Spanien, 2001, fodbold, SAS, dykker, datterselskab, 2012, Finland, kommunikation, undervisning, svømning, Cykel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar