fredag den 27. april 2012

Nu kåres Danmarks Bedste Camping

På internettet findes utallige hjemmesider der samler danske campingpladser og måske rangerer dem ud fra objektive forhold med f.eks. stjerner. Men hvad mener brugerne om campingpladserne, og findes der campingpladser med få 'objektive' stjerner der har en stor stjerne hos campisterne.

Websitet DKBC.dk - Danmarks Bedste Camping - giver campister overblik over andre danske campisters vurdering af danske campingpladser. Danske campingpladser får samtidig mulighed for at skilte med netop deres styrker på en række forskellige websites der er gået sammen om kåringen.

Udover kåringen får campingpladserne deres egen rapport som de kan bruge til at øge deres kundetilfredshed og kundernes ambassadørvilje med - noget som er vigtigt for rigtig mange virksomheder i en krisetid.

Tobias Kierk, indehaver af SURVIO der står bag konceptet, udtaler:
"Rigtig mange mindre erhvervsdrivende er desværre ikke vant til at arbejde struktureret med kundetilfredshed, da det oftest er bekosteligt at få dyre konsulenter indover og dermed en forholdsvis stor investering ift. den daglige omsætning. Med Danmarks Bedste Camping har vi forsøgt at lave et relativt billigt produkt, med de samme fordele som ved dyrere enkeltstående undersøgelser - endda med et rigtig solidt sammenligningsgrundlag ovenpå. På den måde kan hver campingplads benchmarke sig selv med andre deltagende pladser, for at se sine umiddelbare styrker og svagheder."

Kåringen, der finder sted efter højsæsonen er overstået (og dermed kan bruges af campister der planlægger 2013-ferien), finder, udover den bedste campingplads, følgende:

- Bedste faciliteter
- Bedste aktiviteter
- Bedst til børn
- Bedste personale
- Bedst til prisen

Herudover kåres der regionale vindere.

Læs mere her

tags: Danmark, internet, 2013, omsætning, virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar