onsdag den 11. april 2012

Krisen sender danskerne til eksklusive Mauritius

Den seneste tid har vist store prisfald på rejser til eksklusive Mauritius. En sideeffekt af den europæiske finanskrise, har været, at flere danskere får øjnene op for øen med verdens bedste strande, gastronomi af høj kvalitet og en spændende kultur influeret af Europa, Afrika og Asien. www.mauritius-guiden.dk har undersøgt hvad det har af betydning for danskerne.

Et uopdaget paradis i Det indiske ocean
Mange danskere tror fejlagtigt, man skal være millionær i dollars for at besøge øen med de mange luksusresorts og kilometerlange hvide sandstrande. Men den myte ser ud til at blive aflivet, af den langvarige europæiske krise. Den økonomiske afmatning har medført, at hoteller og resorts, som normalt har nydt godt af mange turister fra de tidligere europæiske kolonimagter Frankrig og England, oplever lavere belægning og derfor tænker i nye baner. Heine Sørensen fra jyske Blixen Tours, der har specialiseret sig i kvalitetsrejser til Mauritius, bekræfter at de oplever mange flere tiltag fra de mauritiske samarbejdspartnere, herunder markante prisreduktioner.

Fri golf og opgradering af værelseskategorier
De danskere der vælger at rejse til Mauritius, vil blandt andet kunne mærke de nye tider, i form af mulighed for opgradering af værelseskategorier, samt fri golf. Derudover ser man tilbud målrettet specielle kundegrupper, blandt andet bryllupsrejsende, hvor bruden bor gratis, opgraderes til helpension eller får spa-pakker til ekstrem selvforkælelse. Børnefamilierne kan også være med. De fleste resorts har gratis Kids clubs med personale, så forældre (og børn) kan få et break. Derudover er strandene generelt meget børnevenlige, og vandtemperaturer på 22-27 grader sikrer, at stranden ofte er en heldagsaktivitet for de små.

Et nyt feriehit for danskerne
Noget tyder på at tropeøen kunne blive et nyt danske feriehit. Der er varmt året rundt, et stort udvalg af aktiviteter, fantastisk natur og kultur, samt et serviceniveau der har ry for at være helt i top. Som Blixen Tours´ Heine Sørensen påpeger, er det alt sammen oplevelser de rejsende kommer hjem og fortæller venner, familie og kollegaer om, og det kan ikke andet end at smitte.

Så danskerne er måske for alvor ved at få øjnene op for det lille tropeparadis øst for Afrika.


FAKTA OM MAURITIUS

Hvor ligger Mauritius
Øen, som er lidt mindre end Fyn, ligger ud for Afrikas østkyst, ca. 900 km. fra Madagaskar.

Hvordan er klimaet
Mauritius' klima er subtropisk hvilket typisk er karakteriseret ved at være varmt og fugtigt, med gennemsnitstemperaturer på 24-32 grader året rundt. Mauritius har to årstider, sommer og vinter, en forskel som muligvis kan være svær at se for danskere.

Gastronomi
Det mauritiske køkken afspejler de mange forskellige befolkningsgrupper. Du får derfor det bedste fra det franske, indiske, kinesiske og kreolske køkken. Derudover finder du en række gourmetrestauranter tilknyttet de 5-stjernede hoteller.

Golf
Du finder nogle af verdens bedste golfbaner på Mauritius ofte med udsigt over Det indiske ocean. Flere danske rejseselskaber udbyder deciderede golfrejser til øen.

Læs mere her

tags: England, euro, Europa, restaurant, økonomi, Frankrig, Asien, Afrika., dollar, paradis, bryllup, golfrejse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar