torsdag den 19. april 2012

Kom til autocamperdag i Århus

Rejsebureauet MyPlanet sætter mere fokus på rejser i autocamper, når turen går til Australien, New Zealand, Canada og USA. Derfor har bureauet hentet både en amerikansk autocamper samt en new zealandsk autocamper til Danmark, så interesserede kan se, hvad de kan leje, når turen går Down Under til Australien og New Zealand og Over There til Canada og USA.

Store autocamperdag er mandag den 30. april fra kl. 14.00 21.00 hos MyPlanet på Søren Frichs Vej 34 i Åbyhøj.

Udover at holde åbent i de to autocampere, så supplerer nogle af MyPlanets rejseeksperter med rejseforedrag om New Zealand kl. 17.00 og om autocamperferie i Canada/USA kl. 19.00. Tilmelding nødvendigt. Bureauet præsenterer også en række gode tilbud på leje af autocamper.
Se mere på www.myplanet.dk

Hvis vejret tillader det, bliver der også smidt en pølse på grillen eller barbien , som den hedder i Australien.

Populære autocampere
Flere og flere danskere vælger en autocamper på deres rejse ud i verden. Eksempelvis er antallet af solgte autocamperrejser i USA det seneste år steget med 35 pct. Det viser tal fra USA's største autocamperudlejer, Cruise America.

De flotte tal kender de alt til i rejsebureauet MyPlanet, der er Danmarks største udlejer af autocampere i Australien, New Zealand, Canada og USA.
Når danskerne vælger autocamper, er det ifølge MyPlanet den høje grad af både frihed og nærhed, der gør udslaget.

»I en autocamper er det let at improvisere. Man er tæt på naturen og ikke mindst tæt på hinanden,« forklarer brand manager i MyPlanet, Dorte Kuula, der fremhæver de fantastiske campingpladser i både Australien, New Zealand, Canada og USA:

»De er både gode og billige i forhold til danske standarder. Og har man børn med, finder man ikke bedre steder at overnatte. Her er masser af plads til at boltre sig,« fastslår Dorte Kuula.

Leje af autocamper i eks. USA koster ca. 500 kr. om dagen. En rundrejse på 21 dage i det vestlige USA kan klares for ca. 7.500 inkl. flyrejse og leje af autocamper.

Læs mere her

tags: USA, Danmark, Canada, New Zealand, Australien, rejsebureau, rundrejse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar