lørdag den 21. april 2012

Fortsat vækst i Fårup Sommerland

Fint regnskab med rekordtal skyder den nye sæson godt i gang.

Det er vækst over hele linjen hos Fårup Sommerland. Det største antal gæster nogensinde besøgte parken i 2011, nemlig 641.085. Det er en stigning på knap 35.000 gæster i forhold til 2010. Det netop offentliggjorte regnskab for A/S Fårup Sommerland, Sport & Fritidspark viser også, at omsætningen er steget fra 105 millioner kroner i 2010 til 113 millioner kroner i 2011. Resultat før afskrivninger rundede 28 mio., og resultatet før skat blev i 2011 på 7,8 mio.

- Det er et meget tilfredsstillende resultat. Fårup Sommerland står solidt med en egenkapital på næsten 50 millioner kroner, og derfor er vi i stand til at selvfinansiere væsentlige del af investeringerne i parken. Driftsresultatet skal fortsat være højt, fordi en virksomhed som Fårup Sommerland løbende kræver meget store investeringer. Med de planlagte investeringer for 2012 på 27 millioner kroner vil der fra perioden 2008 til og med 2012 være investeret ca. 105 millioner gode danske kroner til glæde for gæsterne, udtaler Ole Mølgaard, der er bestyrelsesformand i A/S Fårup Sommerland, Sport & Fritidspark.

Nordens bedste
Også resten af verden har for længst fået øje på den nordjyske park. Fårup Sommerland er netop kåret som Nordens Bedste Sommerland i en brugerafstemning på det svenske site barnsemester.se. I 2011 blev Fårup Sommerland igen kåret som verdens 3. bedste familiepark af det amerikanske magasin Amusement Today, og 2011 blev også året, hvor Fårup Sommerland atter blev nomineret som én af de bedste til at skabe god service for gæster af IAAPA, den internationale organisation for forlystelsesparker. Lokalt blev Fårup Sommerland udnævnt til Nordjyllands bedste arbejdsplads for unge af Jobpatruljen.

Nyt stærkt ledelseshold
Når Falken og Lynet sætter i gang med årets første forrygende ture den 30. april, hvor sæsonen starter, er det selvsagt med store forventninger om endnu et rekordår. Holdet bag Fårup Sommerland er også blevet gearet til nye rekorder. Ved nytår indledtes et ledelsesmæssigt generationsskifte, da den ene af de to ejere af Fårup Sommerland, Henrik Schnack ønskede at trække sig tilbage fra driften. Derfor blev tidligere bestyrelsesmedlem, Per Dam Jensen, ansat som ny adm. direktør, og han vil fremover stå for ledelsen i selskabet sammen med den anden ejer af Fårup, Søren Kragelund.

Læs mere her

tags: 2010, 2011, 2008, direktør, regnskab, nytår, bestyrelsesformand, Nordjylland, danske krone, bestyrelsesmedlem, 2012, omsætning, virksomhed, organisation, generationsskifte,

1 kommentar: