onsdag den 15. februar 2012

Oplev det ægte Irland på aktive kulturrejser med Team Benns

Der venter rejsende til Irland de helt store oplevelser, når den passionerede Irlands-ekspert Claus Hebor i samarbejde med rejseudbyderen Team Benns lancerer deres 2 rejser til den grønne ø i 2012. Rejserne giver gæsterne et uforglemmeligt møde med det smukkeste af Irland, den enestående kultur og de meget gæstfrie irere. Begge er aktive kulturrejser, som er en kombination af kortere vandreture samt at opleve øens gæstfrie kultur sammen med de lokale irere.

Desværre oplever mange ferierejsende kun de mest kendte turistseværdigheder i Irland, og det er synd for der åbner sig et meget mere fortryllende og spændende Irland, når man kommer lidt udenfor alfarvej og væk fra de store turiststrømme. Det er baggrunden for de 2 rejser til Irland fra Team Benns, hvor der er overflod af store oplevelser, kulinarisk irsk kokkekunst, enestående hoteller og pubber med den rigtige irske atmosfære samt god tid til at få sjælen med.
?Sammen med min lokale irske guide vil vi vise jer det ?ægte? Irland med den spektakulære natur og den enestående kultur, historie og mentalitet. Netop vores store lokalkendskab gør, at vi kan tage jer ud til de ?hidden secrets? i Irland, som turister ikke oplever?, fortæller Claus Hebor, der har rejst i Irland siden 1991 og ser Irland som sit andet hjemland. Fælles for rejserne er, at de indeholder nogle helt enestående vandreture til oplevelser og udsigter, som man kun kan nå til fods, men de er ikke sværere end at alle i normal fysisk form og vandresko sagtens kan klare dem.

8-dages rejser eller en kombineret 14 dages rundtur
Rejserne gennemføres i samarbejde med rejsearrangøren Team Benns, hvor man har lagt op til to forskellige rejser, som faktisk kan kombineres til én 14 dages rejse gennem hele Irland. Den ene rejse ?Mit ægte Irland? går til det smukke sydvestlige hjørne ved Kerry og Cork, mens den anden rute ?Mit vilde Irland?, som indeholder lidt længere vandreture og mere aktive oplevelser, går til det nordvestlige hjørne i Donegal, Sligo og Connemare.
?Det vildsomme og utroligt smukke nordvestlige Irland er helt ukendt for de fleste turister. Vi tager gæsterne med ud i helt uberørt natur ved Atlanterhavet for dem, der har lyst til at være aktive på deres rejse samt se nye og helt ukendte sider af Irland?, fortsætter Claus Hebor. Det nordvestlige Irland byder bl.a. på spændende vandreture på Europas højeste havklipper med et lodret fald på mere end 600 m, havfiskeri efter hajer og rokker, lokale specialiteter på gode restauranter og hyggelige små fiskerbyer, som lever livet som for århundreder siden.
Fuldt program for begge rejser kan læses på hjemmesiden for Team Benns, som også kan give yderligere informationer samt sikre interesserede en plads på de enestående rejser til Irland.
Link til rejser med beskrivelser og fotos: www.team-benns.com/europarejser/europaeiske-storbyer/irland/

Yderligere oplysninger:

Claus Hebor, claus@hebor.dk
Irlands-ekspert
mobil: 3112 0077, tlf. 7527 0077
www.hebor.dk


Lars Olsen, laol@team-benns.com
Int. salgschef, Team Benns
mobil: 2096 2559, tlf. 4691 0200
Nørregade 51, 7500 Holstebro
www.team-benns.com

Læs mere her

tags: Europa, restaurant, euro, Lars Olsen, kunst, Holstebro, 1991, storby, 2012, atmosfære, Irland,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar