lørdag den 18. februar 2012

Oplev at bjergene træder frem som buler på dit vægkort!

Danmark er et lille og relativt "fladt" land i Europa. Men nord og syd for Danmark ændrer landskaberne karakter, og her bliver bjerge og dale ofte den karakteristiske natur.

På klassiske vægkort ser du disse forskelle alene ved ændrede farvenuancer. Men nu lancerer Viborg-firmaet Brain-Power.dk et spændende vægkort, hvor bjergene ikke alene er markeret i brune nuancer, nej, her træder bjerne ligefrem op af kortmaterialet.
Du vil simpelthen ikke kunne modstå fristelsen til at lade fingrene glide henover f.eks. Alperne eller de norske fjelde, hvor bjergene træder op mod ca. 3 cm. op fra kortoverfladen.

3D teknikken udfordrer din nysgerrighed overfor Europas geografi på ny, og giver dig et forfriskende nyt billede af Danmark i den europæiske topografi.

Kortet har målene 82,8 cm højt x 112 cm bredt og har målestok: 1:5,5 million.
Det er fint og diskret indrammet og med en pris på kun 1.995 kr. incl. moms, er det et rigtig godt emne til ethvert kontor, venteværelse, bibliotek eller rejseburo. Men vi har allerede solgt flere til private hjem, hvor det typisk hænges op i "samtalekøkkenet" eller i et hjemmekontor eller børneværelse.

Kortet fremstilles i Tyskland af et anerkendt kartografisk firma, og importeres af Brain-Power.dk i Viborg, hvor firmaets indehaver, fhv. rektor Martin Bodilsen gerne giver yderligere oplysninger på tlf. 86643918 eller via webshoppen.

Bemærk: Kortet findes både i en naturgeografisk og en politisk udgave, begge med 3D forarbejdningen. Tilsvarende findes et verdenskort i samme udstyr og til samme pris.

Læs mere her

tags: Europa, Danmark, euro, Tyskland, politi, Viborg, moms, rektor,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar