torsdag den 23. februar 2012

Les Voiles d'Antibes præsenterer regatta sæsonens Grand Opening i Middelhavet.

Port Vauban, havnen i den lille og ​​måske lidt søvnige by Antibes på den sydfranske middelhavskyst, er en gang om året vært for nogle af verdens smukkeste og hurtigste klassiske yachts. Havnen fyldes med liv og bliver skueplads for cocktailparties, barbeque?s og levende musik. Det er forsommer og tidspunktet hvor sæsonen starter med kapsejladser for Middelhavets klassiske yachts.

Deres charteragent, iSails Classic Yacht Charter, tilbyder enkeltpersoner, par og grupper en enestående mulighed for at opleve begivenheden på allertætteste hold.

Sejlentusiaster kan vælge mellem en lang række tilbud som bl.a. omfatter aktiv deltagelse som gæstesejler ombord på et af disse prægtige fartøjer, ledsaget af yachtens professionelle besætning. For de knap så eventyrlystne er der mulighed for fantastiske fotooplevelser som medsejlende på en tilskuerbåd. Kapsejladsen kan også udnyttes som en teambuilding opportunity eller andet corporate event for Deres virksomhed ja kort sagt: eventyret og mulighederne er uendelige!

Les Voiles d'Antibes finder sted fra d. 30. maj til d. 3. Juni 2012.

Læs mere her

tags: 2012, virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar