lørdag den 18. februar 2012

Danskerne vilde med USA: Rejsende søger unikke oplevelser på USA-turen

anskerne er vilde med USA, og i 2011 rejste endnu flere danskere til USA end året før. FDM travel oplever stigende efterspørgsel på USA, især unikke ferieoplevelser i USA og tilbyder nu flodkrydstogt på første klasse samt indkvartering på Distinguished Inns, der bedst kan beskrives som amerikanske overnatningssteder i autentiske omgivelser.

Rigtig mange danskere rejste til USA i 2011, idet ikke færre end 270.000 indehavere af et dansk pas rejste ind i USA sidste år ifølge nye tal opgjort af Danmarks Rejsebureau Forening i samarbejde med Den Amerikanske Ambassade. Det er en stigning på 5 % i forhold til året før, hvor ca. 258.000 danskere rejste til USA.

?Der er mange grunde til, at danskerne er så vilde med USA. På USA-rejsen kan hele familien være med, og der er mulighed for mange former for ferie, bl.a. storbyferie, aktiv ferie, badeferie, kør-selv-ferie, og krydstogt og man kan kombinere de forskellige ferieformer på samme rejse?, fortæller markedschef i FDM travel, Line Danvad.

FDM travel sender årligt ca. 30.000 danskere til USA og er Danmarks største udbyder af individuelle rejser til Nordamerika. Et af rejsebureauets seneste bud på indkvarteringsmulighed i USA er de såkaldte Distinguished Inns som er særligt udvalgte og charmerende overnatningssteder med stemning som i en klassisk amerikansk film.

?Danskerne søger i stigende grad at have deres egne, unikke oplevelser med hjem fra deres USA-rejse. Distinguished Inns er et rigtig godt bud på et ekstra krydderi på rejsen og minder om herregårde eller små slotte. De er oftest meget stemningsfuldt indrettet, og hvis man bor på et af disse kvalitets-overnatningssteder, kommer man let ind under huden på amerikansk kultur og historie, da de ofte også drives af ejerne?, fortæller Line Danvad.

Distinguished Inns er baseret på forskellige temaer, f.eks. den historiske ?Borte med Blæsten?-stil langs grænsen mellem Florida og Georgia, romantisk 2-personers tema i Boston eller en cowboy-drøm i Nevada. Læs meget mere om Distinguished Inns her: www.fdm-travel.dk/usa/distinguished-inn

Et
andet helt nyt bud på en unik ferieoplevelse i USA er flodkrydstogt. FDM travel tilbyder som eneste rejsebureau i Danmark, udover de mere gængse krydstogter på store skibe, nu også krydstogter på de amerikanske floder.

?Man sejler hele tiden tæt på kysten og kan ofte gå i land og opleve den lokale kultur. Om bord møder man for det meste amerikanere, som selv er på ferie, så også på den måde får man muligheden for at få indsigt i amerikansk kultur. Turene foregår på mindre skibe og klassiske floddampere?, fortæller Line Danvad.

Blandt mulige flodkrydstogter kan bl.a. nævnes klassisk hjuldamper på ekspeditionskurs i Oregon eller autentisk sydstatskrydstogt på Mississippi, der oser af historie, nostalgi og pionerernes Amerika. Alle ture på Mississippi foregår med den helt nye, moderne og autentiske hjuldamper ?Queen of the Mississippi?. Læs meget mere om FDM travels flodkrydstogter her: www.fdm-travel.dk/usa/american-cruise-lines.

>

Læs mere her

tags: USA, Danmark, 2011, Boston, Florida, storby, roman, FDM, krydderi, Queen, rejsebureau, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar