søndag den 1. januar 2012

Populært at rejse på januarudsalg til udlandet

Rigtig mange danskere benytter vinterens udsalg til at besøge en storby. Kør-selv-ferie til især Hamborg og Berlin er billigst og topper popularitetslisten over FDM travels januarudsalgs-rejser. Billigste fly-pakkerejser går til de klassiske storbyer som London, Paris, Rom og Barcelona, mens New York er billigst at shoppe i.
Hvis man mangler idéer til sin egen ønskeseddel, kan man skrive rejsegavekort eller penge til at tage på januarudsalg i udlandet. Så får man nemlig både en oplevelse og mere for pengene, end hvis gaven købes herhjemme.

?Vi sælger rigtig mange januarudsalgs-rejser til Berlin og Hamborg, der har gode hotelpriser og ligger meget tæt på Danmark. Vores rejsende kører typisk selv derned og shopper igennem. Varerne er billigere i Tyskland, og på udsalg er der endnu mere at spare. Berlin byder på både historie, kultur og shopping, og Hamborg er en meget moderne storby, der bugner af hygge og massevis af spændende butikker?, siger markedschef i FDM travel, Line Danvad.

De klassiske storbyer London, Paris, Rom og Barcelona er fortsat også meget populære mål for shopping, og under januarudsalget kan alle være med, da varerne her typisk sættes særligt meget ned. Endelig bruger mange lidt flere dage på shopping-turen og rejser til New York, hvor vareudbuddet er større og priserne mindre end i Europa.

?Årets ?arbejdsgiverjul? får nogle til at gemme fridagene til en miniferie f.eks. i januar. Her kort før udsalget begynder, er det stadig muligt at købe rejser til de populære storbyer til omkring 1.700-2.000 kr. inklusiv hotel og fly, og det gør det populært hos shopping-lystne danskere, som samtidig får en storby-oplevelse med i købet? siger Line Danvad.

Som en service til de rejsende har FDM travel indsamlet oplysninger om, hvornår udsalget begynder i 10 populære storbyer. Læs rejsetips fra andre rejsende samt se priseksempler på pakkerejser i de populære udsalgsweekender på www.fdm-travel.dk/storbyferie.

Læs mere her

tags: New York, Europa, Danmark, Tyskland, London, storby, Barcelona, udland, FDM, penge, Rom, miniferie, arbejdsgiver,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar