lørdag den 28. januar 2012

Book hotel i tre trin med iPad-app

MrJet tager i dag endnu et skridt fremad i sin mobile satsning ved at lancere en iPad-applikation, som gør det muligt at booke hotel i kun tre trin. Med MrJets hotel-app får de rejsende adgang til over 100.000 hoteller verden over, enkle sammenligningsværktøjer og en sikker booking.

iPad-applikationen MrJet hotel er eksklusivt udviklet til iPad-brugere, så de nemt skal kunne bladre blandt hoteller rundt om i verden, foretage sammenligninger og booke. Søgninger kan foretages på by, adresse, postnummer, landemærke eller via position. Ved hjælp af GPS-funktionen finder den rejsende hurtigt ledige hotelværelser i nærheden og kan enkelt foretage en booking for den kommende nat.

- Vi vil gøre det så enkelt som muligt for vores kunder at booke hotel hos os også for dem, som allerede har indledt deres rejse, siger Lisa Farrar, administrerende direktør MrJet/ebookers i Norden.

Søgeresultaterne kan sorteres og filtreres efter best sellers, laveste pris, afstand, antal stjerner, hotelnavn, områder og gæsternes vurdering. Via appen kan rejsende også læse tusindvis af hotelanmeldelser, bladre i fotogallerier og sammenligne hotellernes beliggenhed på interaktive kort.

MrJets hotel-app supplerer mobilsitet med booking og iPad-applikationen MrJet Explorer, som begge blev lanceret i 2011. Nu kan brugerne også få del i Mobile Deals eksklusive hoteltilbud, som kun er tilgængelige via mobilsitet og MrJets mobile applikationer.

- Vores første iPad-applikation, MrJet Explorer, med fokus på rejseinspiration, blev nomineret til # 1 Staff Favourite i Apple App Store i 65 lande. Vi håber,at vores nye app bliver et godt supplement til vores tidligere succes med tanke på funktion, udtaler Lisa Farrar.

MrJets hotel-app kan downloades gratis i Apple App Store og er indtil videre tilgængelig på otte sprog: dansk, svensk, norsk, engelsk, finsk, fransk, tysk og hollandsk.

Applikationen i Apple App Store: http://itunes.apple.com/dk/app/mrjet-hotell-foriPad/id491047387

Læs mere: http://www.mrjet.dk/rejse/mobile/

For
mere information, kontakt venligst:
Lina Rödin, CRM & PR Executive
+46 (0)733-44 97 56
+46 (0)8-555 122 23
lina.rodin@ebookers.com


MrJet er et af Skandinaviens førende netrejsebureauer med et stort udbud af flybilletter, lejebiler, hoteller og pakkerejser. MrJet blev grundlagt i 1997 og er en del af ebookers, med virksomhed i 12 europæiske lande. MrJet indgår i den globale rejseaktør Orbitz Worldwide (NYSE: OWW).

Læs mere her

tags: billetter, direktør, euro, 2011, downloade, virksomhed, rejsebureau, Skandinavien, flybillet, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar