tirsdag den 10. januar 2012

Alternativ københavnsk vinterfestival ? oplev byen fra en ny side og overnat i centrum

Kulturfestivalen Wondercool Copenhagen indtager igen i år København i februar måned og byder på masser af spændende og anderledes kulturoplevelser for både unge og ældre. Wondercool foregår fra 1. 29. februar, så i en hel måned er der rig mulighed for at opleve nye sider af København i kunstens, musikkens, gastronomiens eller shoppingens tegn. Tag f.eks. kæresten med på en Valentines smuttur til København og overnat på et romantisk hotel i centrum eller brug vinterferien i uge 7 på at opleve Wondercool Copenhagen med hele familien og bo på et af Arp-Hansen Hotel Groups familievenlige hoteller i København. Tjek Arp-Hansen Hotel Groups Wondercool Copenhagen overnatningstilbud og book i dag.

København er noget helt specielt om sommeren med varme dage og lyse nætter, men de mørke vintermåneder er lange og kan være svære at komme igennem. I 2011 opstod vinterfestivalen Wondercool Copenhagen som et samarbejde mellem blandt andre Wonderful Copenhagen, Copenhagen Jazz Festival, Danish Fashion Festival, Copenhagen Cooking wither edition og Dansk Arkitektur Center. Formålet med festivalen er at gøre København mere attraktiv i vinterperioden samt at vise både lokale københavnere og turister de mindre kendte områder af byen og de mange kreative tiltag, der foregår i København.

Den populære madfestival Copenhagen Cooking, der foregår i august, er i forbindelse med Wondercool Copenhagen opstået i en ?vinterudgave? og lokker med spændende kulinariske oplevelser. Succesen Copenhagen Diningweek bliver gentaget i år og er med til at trække masser af mennesker i byen for at nyde lækker mad. Copenhagen Diningweek er en unik mulighed for at smage en 3-retters gourmetmenu for 200 kr, og op mod 100 kvalitetsrestauranter deltager i dette ugelange madevent. Wondercool Copenhagen byder også på hele to musikfestivaler Copenhagen Jazz Festival og Frost Festival. Sommerudgaven af Copenhagen Jazz Festival er nærmest en københavnsk institution og en elsket én af slagsen. Fra 3.-9. februar indtager vinterudgaven af Copenhagen Jazz Festival København og frister med alt fra internationale navne til edgy og særprægede klubevents.

Frost Festival er en helt ny rockfestival med kun ét år på bagen. Frost Festival 2011 var dog en bragende succes, og derfor vender FROST stærkt tilbage i år med spændende danske og internationale navne som Spleen United, Clap Your Hands Say Yeah og Wilco. Frost Festival præsenterer i løbet af hele februar måned unikke koncerter og musikbegivenheder både på Københavns etablerede spillesteder og alternative venues. Den danske artist Sleep Party People spiller for eksempel i noget uvante omgivelser på Københavns Zoologiske Museum. For de modeinteresserede inviterer Copenhagen Fashion Festival til modeshows og shopping med rabat og Dansk Design Center viser i denne forbindelse en særudstilling om modens historie.

Tag på ferie i København i februar og oplev et København, der bobler af kærlighed til mad, kunst, arkitektur, musik og design!

Læs mere her

tags: København, restaurant, 2011, kunst, Jazz, roman, koncert, rock, kreativ, Zoolog, Dansk Design Center,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar