onsdag den 16. november 2011

Egen lejlighed eller villa erstatter hotellet på USA-rejsen

Flere rejsende vil bo som de lokale, når de er på ferie. Derfor bliver hotellet byttet ud med en ferielejlighed eller en villa.

Central beliggenhed, masser af plads og mulighed for at skabe familiestemning vejer stadig tungere, når danskerne skal udforske de amerikanske storbyer. I hvert fald efterspørger flere rejsende muligheden for at bo i egen lejlighed eller villa, når rejsen skal bookes. Især hvis der er tale om en længere rejse til fx USA.

?Vi oplever, at flere og flere efterspørger lejligheder i stedet for hotel, når rejsen går til storbyer som New York, eller en villa hvis turen går til Florida, fordi man dermed kan sætte sit helt eget præg på rejsen og komme tæt på et lokalt, autentisk miljø. Boligformen adskiller sig fra de hotellejligheder, som man kender fra fx charterferierne, fordi man her specifikt udvælger en bestemt lejlighed. Typisk er der kun én lejlighed af slagsen. Derfor ved man præcist, hvordan lejligheden er indrettet på bestillingstidspunktet?, siger markedschef i FDM travel Line Danvad.

Ofte er det lejligheder, der fungerer som møbleret fremleje. Det betyder, at der ikke er tale om et egentligt hotel, men en almindelig lejlighed i en almindelig opgang.

?En af fordelene ved at vælge en lejlighed eller en villa er, at man ofte kan bo meget centralt, og det er også muligt at få en god udsigt over eksempelvis Manhattan med i prisen. Typisk har man også mere plads end på et hotelværelse og kan selv stå for maden, hvis man har lyst til det. Derfor er en lejlighed eller en villa ideel for ikke mindst småbørnsfamilier, hvor børnene skal tidligt i seng, eller hvor der er behov for køkkenfaciliteter og plads til at lege på?, siger Line Danvad.

Ved at booke lejligheden eller villaen via et rejsebureau sammen med flybillet eller billeje, er man dækket af pakkerejseloven. Booker man derimod selv rejsens elementer enkeltvist, eksempelvis en lejlighed direkte hos ejeren af boligen, er der til gengæld ingen hjælp at hente, hvis lejligheden eller villaen ikke er tilgængelig ved ankomst.

Prismæssigt kan der også være en fordel i at vælge en lejlighed fremfor hotel, hvis man er en hel familie eller flere af sted og har behov for mere plads.

www.fdm-travel.dk/usa/ er der mere inspiration og flere tips at hente om USA fra andre rejsende.

Læs mere her

tags: New York, USA, Florida, storby, Manhattan, FDM, rejsebureau, flybillet, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar