onsdag den 2. november 2011

Danskere vil holde jul under sydens sol

Der er mange grunde til at holde jul og nytår under sydlige himmelstrøg, og lysten er stor viser ny undersøgelse fra Falk Lauritsen Rejser.

Sol og varme, anderledes oplevelser og udsigten til at slippe for årets store gaveræs. Listen over grunde til at holde jul og nytår fjernt fra Danmark er lang. Falk Lauritsen Rejser har spurgt godt 500 gæster om, hvorfor de mener, at man skal pakke kufferten i december.

En ud af tre har holdt jul sydpå ?
Blandt de adspurgte har én ud af tre allerede prøvet at holde juleferie på rejsemål fjernt fra Danmark. De fleste af disse er mellem 36-45 år, men procentvis er det rejsende fra 56 år og opefter, der har været mest af sted henover julen.

? men endnu flere kunne tænke sig det
Ifølge Falk Lauritsen Rejsers undersøgelse fejler lysten i det hele taget ikke noget. På spørgsmålet ?kunne du forestille dig at holde jul og/eller nytår under sydlige himmelstrøg?, svarer mere end tre ud af fire ?ja?!

Mest ivrige efter at komme af sted er de helt unge mellem 18-25 år og personer i aldersgruppen mellem 36-45 år, viser undersøgelsens resultater.

Sol og oplevelser vigtigst - traditioner er OK
Men hvad er så de væsentligste grunde til at holde jul og nytår sydpå? Langt de fleste af deltagerne i Falk Lauritsen Rejsers undersøgelse mener, at det er muligheden for at få sol og varme, der tæller højest, mens lidt færre svarer, at det er for ?at give mig selv og min familie en anderledes oplevelse?.

Mere end halvdelen af respondenterne ser dog også turen sydpå som en kærkommen lejlighed til at slippe for gaveræs og julemad. Til gengæld har de færreste noget dårligt at sige om juletraditionerne som sådan.

Se mere på: www.falklauritsen.dk

For yderligere information kontakt Søren Buchbjerg Salgs- og marketing direktør hos Falk Lauritsen Rejser: 4045 0486


Læs mere her

tags: direktør, Danmark, nytår, december, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar