onsdag den 2. november 2011

Clever-Hotels sender rejseglade danskere på ferie

Clever-Hotels sender masser af rejseglade danskere på ferie i hele verden. Uanset rejsemål, løser Clever-Hotels opgaven med at finde egnede hoteller til danskere og andre skandinavere, som har erfaret, at transport og hotel sagtens kan skilles ad, og dermed blive billigere.

Ved at vore kunder betjener sig selv på hejemmesiden får de præcis den rejse de ønsker. Sørger de rejsende selv for transporten - f.eks. egen bil, fly eller tog, så finder de hotelovernatningen hos Clever-hotels. Clever-Hotels.com har hoteller i hele Verden og til alle priser. Clever-Hotels.com søger i sin database med mere end 70.000 hoteller og præsenterer dem for sine kunder på en måde, der giver overblik og indsigt, så kunderne nemt kan træffe sit valg.

Clever-Hotels kunder rejser ofte fra Købehavn, Billund eller Hamborg Lufthavn, og lejer typisk en bil gennem Clever-Hotels.

Mange rejsende anmelder ofte hotellerne på Tripadvisor. Sammen med mange andre kunder bliver det til et hav af beskrivende fortællinger om hvor gode hotellerne er. Det er spændende læsning når man skal vælge et hotel. De fleste af Clever-Hotels.com hoteller kan man læse om på Tripadvisor.

Se mere på http://dk.clever-hotels.com

Læs mere her

tags: Billund, database,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar