fredag den 16. september 2011

Spies fordobler antallet af egne hoteller for voksne

Spies? koncept med hoteller for voksne, der rejser uden børn, er blevet en så stor succes, at selskabet i sommeren 2012 fordobler antallet af Sunprime Resorts til 10. De nye Spies-hoteller etableres på Cypern, Kreta og tre steder i super populære Tyrkiet.

Det er ikke tilfældigt, at tre af de nye hoteller placeres i netop Tyrkiet. Spies har de seneste tre år oplevet en stigning i antallet af gæster til Tyrkiet på hele 120 pct., og landet ventes i år at få besøg af over 300.000 danskere.

- Vores voksenhoteller, der har en aldersgrænse på 16 år, placeres i Alanya, Side og Bodrum, mens det nye på Cypern ligger i Ayia Napa og på Kreta i Chania. Dermed kan vi tilbyde hele 10 egne voksenhoteller på de fleste af vores mest populære rejsemål omkring Middelhavet, på De Kanariske Øer og i Thailand. Og flere Sunprime Resorts vil komme til, siger direktør i Spies, Jan Vendelbo.

For stadig flere bliver hotellet et rejsemål i sig selv. Der bruges megen energi på at finde lige netop det hotel, som passer den enkelte.

- Vores voksenhoteller tilbyder bl.a. spa-behandlinger, fitnesscenter, SATS-hold, god mad og fine vine. Sunprimes egne skandinaviske arkitekter indretter værelserne til både inspiration og afslapning med senge af høj kvalitet. På hotellerne tilbydes også Easy Travel, som er Spies? eget koncept, som bl.a. indeholder 10 kg ekstra bagage, direkte transfer uden stop på andre hoteller, og i de fleste lande indtjekning allerede på hotellet, siger Jan Vendelbo.

Læs mere her

tags: direktør, Thailand, 2012, energi, skandinavisk,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar