torsdag den 8. september 2011

Danskerne flygter fra det våde efterår

En våd og vejrmæssigt kedelig dansk sommer, har fået solhungrende danskere til at bestille efterårsferien i god tid. Hos Falk Lauritsen melder man tæt på udsolgt til en række af de mest solsikre rejsemål.

Gråvejr, skybrud og oversvømmede kældre. Sommeren 2011 har været en af de vådeste i Danmark nogensinde og mange andre steder i Europa har man også måttet slås med ustadigt vejr.

Med udsigten til et langt og mørkt efterår og en mindst lige så lang vinter, tager feriefolket nu revanche de vil i stedet have sommer i efterårsferien.

Det mener Falk Lauritsen Rejsers Salgs- og marketing direktør Søren Buchbjerg.

Fire ud af fem pladser væk
Og der ser ud til at være hold i snakken.
I hvert fald er 85 procent af alle pladserne til efterårsferien allerede blevet solgt, viser Falk Lauritsen Rejsers salgstal og der er vel at mærke stadig halvanden måned til uge 42 og skolernes ferie.

?Danskerne vil især gerne til solsikre Sharm el Sheikh i Egypten - her er næsten alt udsolgt?, fortæller Søren Buchbjerg og fortsætter:

Mange køber også lige nu rejser til Kreta og Mallorca - de skal have vredet de sidste solstråler ud af sommerdestinationerne. Andre tager forskud på vinterrejsemål som Gran Canaria, der også sælger rigtig mange billetter til efterårsferien.?

Flere billetter fra Billund
Hører man til dem, der gerne vil tage revanche for en våd og kedelig sommer, er der dog stadig muligheder ikke mindst hvis man har mulighed for at rejse fra Billund.

Hvor flyene til Gran Canaria er godt besatte ud af Københavns lufthavn i efterårsferien, er der stadig pladser ud af lufthavnen i det sydjyske, oplyser Søren Buchbjerg.

Se mere på: www.falklauritsen.dk

For yderligere information kontakt Søren Buchbjerg Salgs- og marketing direktør hos Falk Lauritsen Rejser: 4045 0486

Læs mere her

tags: billetter, Europa, København, Billund, direktør, Danmark, 2011, efterårsferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar