tirsdag den 27. september 2011

18.000 danskere til Playitas denne vinter

18.000 danskere tager denne vinter til Fuerteventura med hovedparten til sports- og familieresortet Playitas. Det er et rekordhøjt antal. Af nyheder på resortet kan nævnes en indendørshal, som indvies i november, og seks tennisbaner, der stod færdige i sommer

Aldrig før har så mange danskere valgt den aktive ferie, hvor familien og parret kan få pulsen op i et behageligt klima. Playitas på Den Kanariske Ø Fuerteventura er Apollos suverænt mest efterspurgte resort af de 1600, der tilbydes, og med et oplæg på 18.000 danskere til Fuerteventura den forestående vintersæson med hovedparten til Playitas, er der tale om et rekordstort antal. Et ekstrafly fra jul til og med påske er netop blevet indsat.

Sociolog og livsstilsekspert Emilia Van Hauen giver sit bud på, hvad der ligger bag succesen:

?I dag er en familie ofte på farten i hverdagen, og det betyder, at det kan være svært at finde et rum, hvor man dyrker fællesskabet. En aktiv ferie giver familien plads til at finde sammen igen på en sjov og underholdende måde. Det at hvert enkelt medlem både kan dyrke deres yndlingssport eller teste noget nyt, man har drømt om, og samtidig kaste sig ud i noget, hvor hele familien kan være med, giver stor mening for de fleste familier. Også dem der i hverdagen ikke dyrker sport flere gange om ugen. Bare det at være sammen om at være fysisk aktiv om dagen og bagefter nyde et hyggeligt måltid mad sammen kan give både ny inspiration til hverdagen derhjemme, og ikke mindst ny energi til samværet i familien?, forklarer Emilia Van Hauen.

Playitas kan nås direkte fra Kastrup og Billund hele året rundt, og interessen for den aktive ferie er lige høj, hvor end man bor geografisk i landet. I sommerhalvåret og alle industriferierne er det primært børnefamilier og par, der holder ferie på Playitas, mens det om vinteren hovedsageligt gælder professionelle sportsfolk som cykelryttere og svømmere. Nogle af verdens bedste håndboldhold vil bl.a. benytte den nye indendørshal til træningslejr, og herudover vil hallen benyttes til badminton, atletik og anden boldsport.

?Playitas er for danskere blevet, hvad honning er for Peter Plys. Denne vinter tilbyder vi et rekordstort antal gæster til Fuerteventura på 18.000 med hovedparten til Playitas, og lignende sportsresorts i verden kan ikke mønstre samme mængde. Playitas muliggør som ferieramme, at man kan holde sig i form fysisk og mentalt, mens man holder ferie, og herudover er behovet for at være sammen med sin familie eller sin kæreste med en masse kvalitetstid indbygget større end nogensinde. I sommer blev seks nye tennisbaner taget i brug, og til november åbner en indendørshal til fx håndbold, badminton og atletik?, slutter Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

?Med et ekstrafly fra jul til og med påske håber vi på at kunne imødekomme efterspørgslen, for der er ingen tvivl om, at danskernes lyst til den aktive ferie er kommet for at blive?, slutter Rikke Koks Andreassen.

Om Playitas:
Playitas er Apollos store sports- og familieresort med beliggenhed på Fuerteventura, som i sin nuværende form åbnede den 1. juli 2009.

Den Kanariske Ø, Fuerteventura, er optimal for professionelle topidrætsfolk med bjerge, hav og store vidder. Men også almindelige ferierende vælger Playitas til deres ferie.

Klimaet er behageligt med mere end 3000 solskinstimer om året og temperaturer på 20-28 grader. Herudover er der god vind, som gør sportsudfoldelserne behagelige til trods for varmen.

Playitas dækker et geografisk område på 1,2 million kvadratmeter (120 hektar) og repræsenterer alle sportsfaciliteter som swimmingpool med de rette olympiske mål, baner til basketball, beachvolley, tennis, minigolf og meget mere, - og ligger direkte på stranden.

Herudover er der et 700 m2 stort fitness center med det nyeste udstyr fra Nautilus samt et Playitas Cycle Centre med 100 forskellige professionelle cykler udover en 18-hullers golfbane.

I november 2011 indvies en ny indendørshal, hvor nogle af verdens bedste håndboldhold løbende vil afholde træningslejr.

For mere information :

Kommunikationschef, Rikke Koks Andreassen, Apollo: 35201005 / 22201340

Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har ca. 900 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande med Playitas som et af de væsentligste.

Læs mere her

tags: Billund, basketball, Danmark, 2009, 2010, 2011, Sverige, Norge, håndbold, 2013, Kastrup, 2001, Peter Plys, træningslejr, datterselskab, energi, skandinavisk, kommunikation, honning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar