onsdag den 10. august 2011

Ustadig sommer giver fart på vinterrejser

Danskerne er så småt ved at være tilbage på kontorstolen men måske uden at have fået de fornødne varmegrader under huden. Det ustadige sommervejr har ikke bare givet en enorm efterspørgsel på Last Minute rejser i juli og august, men mange danskere ser også ud til at ville have deres vinterrejse på plads i rekordgod tid. 10 % flere har på nuværende tidspunkt booket en vinterrejse i forhold til sidste år, og det valgte rejsemål skal tilsyneladende være nyt og eksotisk.

"Det virker som om, mange danskere har opgivet håbet om at få sol og varme i år i hvert fald inden for Danmarks grænser. Det har givet en enorm efterspørgsel på Last Minute rejser i juli og august, men ydermere ser vi, at rekordmange booker deres vinterrejse i disse dage. Et reaktionsmønster, som vi kan genkende fra de år, hvor efterspørgslen på sommerrejser har været større end udbuddet, og mange er gået forgæves", konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

Apollo har foretaget en opgørelse over, hvilke af vinterens rejsemål der foretrækkes af danskerne, og bemærkelsesværdigt mange vil have de nye og eksotiske rejsemål.

"Danskerne tager godt imod De Forenede Arabiske Emirater med Dubai som lokomotiv, som Apollo lancerer denne vinter. Også Madeira, som vi for vinteren 2011/2012 har fordoblet vores oplæg på, er mere efterspurgt end nogensinde, og som den tredje opsigtsvækkende trend kan nævnes Jordan, som for alvor nu har vundet indpas, efter at vi har tilbudt destinationen i tre vintersæsoner. Vi får dagligt bookinger på Egypten, dog færre end sidste år, og nogen vælger at booke Jordan eller Dubai i stedet for Egypten?, slutter Rikke Koks Andreassen.

De Kanariske Øer fornægter sig ikke. Det er i særdeleshed Gran Canaria og Fuerteventura, som har danskertække. Gran Canaria er kommet godt fra start ved indgangen til vinteren, mens Fuerteventura påny overrasker med en endnu større efterspørgsel end sidste år. Det er i særdeleshed sports- og familieresortet, Playitas, der trækker, og som gør, at danskerne booker tidligt. Men Fuerteventura er også qua eksistensen af Playitas blevet et langt mere anerkendt rejsemål hos danskerne.

Apollo tilbyder denne vinter rejser fra Kastrup, Billund og Aalborg Lufthavn. Odense Lufthavn benyttes indtil videre alene i skolernes sommerferie.




Apollo er blandt Danmarks største rejsearrangører og har siden den 1. januar 2001 været et datterselskab til den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia, og foruden Apollo og Kuoni i Danmark, Sverige og Norge, indgår flyselskabet Novair. Kuoni Scandinavia har 780 medarbejdere og totalt set 1.000.000 rejsende på årsbasis til rejsemål i hele verden. Apollo tilbyder 1600 hoteller på 48 destinationer i 28 lande.









Læs mere her

tags: Billund, Danmark, 2011, Sverige, Norge, Odense, Kastrup, 2001, Aalborg, Dubai, datterselskab, 2012, skandinavisk, Madeira, sommerferie, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar