tirsdag den 26. juli 2011

Spies flyselskab får flere fly til vinter

Spies? eget flyselskab, Thomas Cook Airlines Scandinavia, udvider til vinter passagerkapaciteten med ca. 18 pct. Det sker, når flyflåden tilføres en Airbus 330-200 med plads til 323 passagerer og en Boeing 757 med plads til 235. Det første fly skal flyve fra Norden til Phuket, Cuba og Cancún i Mexico, mens det andet udelukkende vil flyve fra Gran Canaria og Tenerife til fire finske og to nordsvenske lufthavne.

Flåden kommer til at bestå af 14 fly - to Airbus 321?ere, seks Airbus 320?ere, et Boeing 757-fly samt fem langdistancefly af typen Airbus 330. Thailand bliver vinterens største oversøiske rejsemål med 14 afgange om ugen til Phuket og Krabi. I løbet af vinteren vil flere end 110.000 gæster blive løftet til og fra Norden til Thailand.

Udvidelsen af flåden betyder, at flyselskabet skal ansætte en række nye stewards og stewardesser. Op mod 1.000 har søgt de ledige stillinger med base i Göteborg og Stockholm.

Thomas Cook Airlines Scandinavia har hovedkontor i Københavns Lufthavn. Det er Nordens største charterflyselskab med ca. 1.000 ansatte i de nordiske lande samt Spanien.

Læs mere her

tags: København, Spanien, Stockholm, Thailand, Cuba, Københavns Lufthavn, Göteborg, Boeing, Mexico, stewardesse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar