søndag den 17. juli 2011

Søhøjlandet Privat Sommerhusudlejning Sparer Gæster 40%

Det er nu muligt at leje private sommerhuse i Søhøjlandet hvor Danparcs Feriecenter ligger. Dette nye tiltag giver nu gæster i området mulighed for at spare op til 40% på standard priserne i området.

Privatudlejnings konceptet er startet en familie i området som mente at standard priserne i området var for høje, og besluttede sig derfor for at lancere hjemmesiden www.seeus.dk som giver gæster mulighed for at leje privat til mere rimmelige priser.

Husene som udlejes er flotte 2-etages luksus huse placeret på dejlig naturgrund med store udvendige terrasser. Inklusive i lejen er masser af gratis aktiviteter såsom badeland, klatrevæg, sportshal, børneunderholdning og meget mere. Samt gåafstand til golfbaner, mountainbike, helårsski, hesteridning og mange andre sjove aktiviteter. Husene er flot indrettet, sauna, spa og brændeovn. I alt 106 m2, 4 soveværelser med plads til 8 personer. Dejlig opholdsstue med udgang til stor sydvendt terrasse, stort flot køkken med alt i hårde hvidevarer, 2 badeværelser og trådløst internet.

Aktiviteter i området:
Trods den skønne natur omkring Søhøjlandet som ligger midt i de fredede Gjern Bakker er der mange andre ting at gøre når du er i området. Her er lidt muligheder for at udvide feriehorisonten, til stor glæde for modige og eventyrlystne gæster.

I badelandet finder I bl.a. en 56 m lang vandrutchebane med lys og lydeffekter, der sikkert får det til at kilde i maven. Der er noget for både vandhundene og for dem som ønsker at slappe i form af det varme og boblende spabad, som masserer ømme muskler. Til de små gæster er der et varmt børnebassin, de kan lege i. På stedet findes desuden mange andre gode aktiviteter for hele familien, som kan tilkøbes til særdeles gunstige priser. I kan bl.a. prøve bueskydning, klatrevæg, leje cykler og i sportshallen kan I reservere baner og spille badmintion, squash eller tennis dette er betalingsfrit.

Hver uge arrangeres der nye aktiviteter. I finder også Mountain Bike Center og ridecenter, så I har mulighed for at komme på guidede rideture rundt i det naturskønne område, hvad enten I er begyndere eller øvede.

Som noget meget utraditionelt har I mulighed for at stå på ski året rundt på den udendørs 7500 m2 store kunstige skibakke. Bakken er lavet af kunstfibermåtter, som der sprøjtes vand på, så det næsten føles som at stå på rigtig sne. Der er 3 forskellige lifte og 2 pister i skicentret, så I kan sagtens få afprøvet teknikkerne.

Hele familien kan også gå en sjov tur i området, hvor der er udlagte poster og opgaver af forskellige længder og sværhedsgrader, som skal løses. Der er også masser af muligheder for traveture i den kuperede natur.

Tæt ved husene finder I 9- og 18-hullers golfbaner
Ikke langt fra ferieområdet ligger den lille hyggelige by Gjern. I Gjern er der ca. 1800 indbyggere og byen byder på forskellige service- og dagligvareforretninger.

Golfbaner i området

? Søhøjlandet Golf Resort - 18 huller - afstand 200 meter
? Danparc Golf - 9 huller pay/play - afstand 200 meter
? Silkeborg Golf Club - 18 huller - afstand 10 km
? Hammel Golf Klub - 18 huller - afstand 12 km
? Markusminde Golf Club - 18 huller - 18 km
? Himmelbjerg Golf Club - 18 huller + 9 hullers pay/play - afstand 29km

Læs mere her

tags: internet, Bakken, kunst, Hammel, Silkeborg, Mou,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar