lørdag den 23. juli 2011

Feriebilleder og postkort slår Facebook

Ny undersøgelse viser, at vi stadig deler vores ferieoplevelser gennem postkort og feriebilleder. Facebook kommer ind på en tredjeplads.

Hvordan deler du dine ferieoplevelser?
Det spørgsmål har rejsebureauet Falk Lauritsen Rejser stillet til en række af sine sommerferiegæster, og blandt de omkring 900 indkomne svar, er tendensen tydelig. 46 procent af de adspurgte viser stort set altid feriebilleder, når de kommer hjem fra ferien.

Andre kan ikke vente så længe med at dele oplevelserne på ferien. 35 procent - eller hver tredje respondent gør påstanden om, at postkortet er dødt, til skamme. De sender nemlig postkort hjem til deres familie og venner, mens de er af sted.

Brug facebook med omtanke på ferien
Også en række nyere medier tages i anvendelse, når ferieminder og gode oplevelser skal deles. 28 procent eller næsten hver tredje respondent deler ofte oplevelserne online med deres Facebook-venner, viser undersøgelsen men Facebook når altså ikke i nærheden af postkortet.

Og det er der en god forklaring på, mener salgs- og marketingdirektør Søren Buchbjerg fra Falk Lauritsen Rejser:

?Selvom de fleste er vant til lynhurtig kommunikation via mails og sociale medier, er postkortet jo nok i høj grad en tradition hos mange - også hos modtagerne. Og traditioner er som bekendt ikke sådan lige at aflive. Desuden er mange bevidste om, at potentielle indbrudstyve kan sidde og kigge med på Facebook, og selvom man er ivrig efter at dele sine ferieoplevelser med familie og venner, gør man derfor klogt i at bruge de sociale medier med omtanke, mens man er væk hjemmefra?, forklarer Søren Buchbjerg.

Rejseblogs i fremgang
Også udbredelsen af rejseblogs er i fremgang, og hele 41 procent af de adspurgte kan således svare, at de ?nogle gange? deler deres ferieoplevelser på egen rejseblog.

Færre bruger twitter til at kommunikere, det de oplever på deres ferierejse næsten 60 procent gør det kun ?sjældent? eller ?aldrig?, mens 31 procent gør det ?nogle gange?.

Blandt undersøgelsen 867 deltagere er fire ud af fem kvinder. 24 procent er mellem 36 og 45 år og andre 24 procent er i aldersgruppen 56-65 år.

For yderligere information kontakt Søren Buchbjerg Salgs- og marketing direktør hos Falk Lauritsen Rejser: 4045 0486

Læs mere her

tags: direktør, Facebook, indbrud, marketingdirektør, rejsebureau, sommerferie, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar