torsdag den 9. juni 2011

Del et feriebillede på FaceBook og bliv testfamilie på Skiathos

Falk Lauritsen Rejser vil i dialog med gæsterne, og vinderne af en ny fotokonkurrence bliver derfor sendt en uge til prominent græsk ferieø for at teste rejsebureauets produkt.

Har du skudt en flot solnedgang, foreviget en lækker middag eller indfanget stemningen fra en perfekt ferie med din kone, din mand, din kæreste eller nogle andre du holder af? Så kan du nu dele det med dine venner på Facebook - og deltage i konkurrencen om at blive testfamilie på den græske ferieø, Skiathos.

Det er rejsebureauet Falk Lauritsen Rejser, der har taget de sociale medier i brug for at få gæsterne i tale og få testet en af rejsebureauets sommernyheder. Skiathos er bl.a. kendt for at have lagt kulisser til den populære Abba-film, Mamma Mia.

I dialog med gæsterne
?I den her type konkurrencer er det typisk gavekort, der udloddes, men vi synes, at ideen med at sende en gruppe af sted som testfamilie er sjovere?, forklarer salgs- og marketingdirektør Søren Buchbjerg og uddyber:

?Det er godt og brugbart for os at få en kundevinkel og brugernes kommentarer til det produkt vi leverer. Det passer fint ind i vores strategi om på sigt at komme endnu mere i dialog med brugerne på sociale medier og via andre platforme.?

Sådan deltager man
Konkurrencen kører i perioden 8. juni 26. juni. Vil man deltage, skal man uploade sit bedste feriebillede og fortælle, hvad der kvalificerer én til sammen med tre familiemedlemmer eller venner at blive Falk Lauritsens testfamilie på Skiathos.

Deltagerne og deres familier/venner kan hver afgive 1 stemme på et bidrag, og de 10 bidrag, der den 26. juni har flest stemmer, har kvalificeret sig til en finaleplads. Derefter nulstilles tællingen, og et dommerpanel bedømmer finalisternes billeder og begrundelser. Herefter udpeges vinderbidraget, som offentliggøres på falklauritsen.dk den 1. juli.

I dommerpanelet sidder bl.a. Falk Lauritsen ambassadør Peter A.G.

Læs mere om konkurrencen her: http://apps.facebook.com/blivtestfamilie/

Se mere på: www.falklauritsen.dk

For yderligere information kontakt Søren Buchbjerg Salgs- og marketingdirektør hos Falk Lauritsen Rejser: 4045 0486

Læs mere her

tags: direktør, Facebook, græske, marketingdirektør, rejsebureau, konkurrence, strategi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar