fredag den 24. juni 2011

Blog dig til en gratis ferie

Tusindvis af danskere har deres egen blog på nettet. Nu kan en af dem tage kæresten eller en ven med på en gratis luksusferie til Mallorca på Spies? femstjernede hotel Vanity Suite i Cala Mesquida på øens nordkyst.

Eneste krav for at få de to ferierejser med alt betalt: du skal kunne rejse fra København den 8. juli, og på de otte feriedage skal du to gange om dagen skrive på din egen blog om jeres oplevelser på luksushotellet ved det azurblå hav?

For at komme i betragtning til de solsikre glæder, som har en samlet værdi af ca. 16.000 kr., skal man sende en kort info-mail til info(AT)spies.dk. Fortæl hvem du er, hvem du ønsker at rejse sammen med, og hvorfor det netop er jer, der skal af sted til Mallorca. For at blive den heldige, skal man være over 18 år og have sin egen blog. Sidste frist er på søndag den 26. juni kl. 23.59. To dage efter er der besked til de heldige vindere.

Yderligere information: Kommunikationschef Torben Andersen, tlf. 40 59 47 00, eller produktchef Carlos Cebrian, tlf. 26 14 26 93.

Spies er Danmarks største rejsearrangør. Selskabet indgår i den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland, flyselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia samt hotelselskabet Resorts & Hotels. Sidstnævnte driver hotelkæderne Sunwing Resort og Sunprime Resort. Gruppen sælger ca. 1,5 millioner rejser om året i de nordiske lande. Thomas Cook Group plc er noteret på London-børsen og har på årsbasis ca. 22,3 millioner rejsende, ca. 31.000 ansatte og en flyflåde på 93.

Læs mere her

tags: København, Blog, Danmark, Sverige, Norge, London, Finland, Europe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar