lørdag den 28. august 2010

Historisk salg af vinterrejser efter premiere på Mads Mikkelsen reklamefilm

Mads Mikkelsen storsælger rejser:
Bedste vinterrejsesalg nogensinde efter ny reklame

Mads Mikkelsen spiller hovedrollen i ny Star Tour reklamefilm, der havde premiere for to uger siden, og lige nu vises på tv og i biografer både i Danmark og Sverige. Begge lande har haft de bedste salgs uger for vinterrejser i historien efter reklamefilmens premiere.

- Alle tidligere undersøgelser viser, at det er kvinderne, der træffer den endelige beslutning om familiers ferierejser. Mads Mikkelsen rammer kvinder i alle aldre og segmenter, og det kan vi aflæse direkte på salgskurverne helt utrolig markant, faktisk. De sidste to uger har vi solgt mere end dobbelt så mange vinterrejser til Thailand i forhold til sidste år på samme tid, fortæller Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour.

Historisk vinterrejsesalg
Reklamefilmen blev indspillet på Blue Village Exotic Saikeaw Beach Resort på Koh Samet i Thailand, som er en af de feriedestinationer, Star Tour satser mest på. De Kanariske Øer og Egypten sælger i disse uger 75 % bedre i forhold til sidste år, så selvom Mads Mikkelsen filmen foregår i det eksotiske Thailand, bevirker den altså en generel, kraftig, stigning i salget af vinterrejser.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar