onsdag den 19. maj 2010

Nu vil El Gouna på landkortet

Den egyptiske ferieby El Gouna ved Det Røde Hav vil tiltrække flere danske turister, der ønsker sol, hav og afslapning eller fritidsaktiviteter.

Ifølge byen selv passer El Gouna's profil perfekt til de ferieønsker, som danske turister kigger efter, når de søger en feriedestination. Sol, hav, gode restauranter og masser af fritidsaktiviteter og bekvemmeligheder til ethvert budget pakket ind i et bæredygtigt miljø og serveret af en imødekommende lokalbefolkning, som arbejder hårdt på at give deres gæster en god ferieoplevelse.

El Gouna er en moderne egyptisk by med 15.000 indbyggere og en pålidelig infrastruktur. Byen har et stærkt lokalsamfund med faciliteter, der tilgodeser ethvert behov, også en kirke, moske, bibliotek, hospital og skole. El Gouna kan også bryste sig med en prisbelønnet arkitektur.

I Egypten er El Gouna anerkendt som det mest miljøvenlige feriested i landet, og byen huser også de første hoteller, der er tildelt Green Star Hotel certificeringen.

-I første kvartal af 2010 udgjorde besøgende fra de nordiske omkring 15 procent af gæsterne på El Gounas hoteller, siger Said Omar El Halaby, VP Marketing, Orascom Development.

Orascom Development har 20 års erfaring i at udvikle og markedsføre turistdestinationer i Egypten. Flagskibet El Gouna er et fuldt integreret by med hoteller, private villaer og lejligheder samt et udvalg af fritidsaktiviteter.

For at sætte El Gouna på det mentale feriekort i de nordiske lande har Orascom Development, der er en global udvikler af turistmål, valgt Edelman PR som sin nordiske PR repræsentant. Edelman er verdens største PR-firma.

Orascom
Orascom Development Holding er en førende udvikler af fuldt integrerede byer, der omfatter hoteller, private villaer og lejligheder, fritidsfaciliteter såsom golfbaner, marinaer og infrastruktur.

Orascom Touristic Establishment blev oprettet i 1989. I dag opererer Orascom i Egypten, Jordan, De Forenede Arabiske Emirater, Oman, Marokko, Schweiz, Storbritannien, Montenegro og Rumænien. Orascom søger løbende udviklingsmuligheder på attraktive steder over hele verden. Koncernen har fire eksisterende projekter: El Gouna, der er flagskibet ved det Røde Hav i Egypten. Taba Heights, på Sinai-halvøen i Egypten, The Cove, Ras Al Khaimah, i De Forenede Emirater og Haram City i Egypten.

Mere information
www.orascomdh.com, www.elgouna.com, www.facebook.com/El-Gouna-Red-Sea

Læs mere her

tags: ,Storbritannien,Montenegro,restaurant,hospital,2010,Rumænien,Marokko,Schweiz,miljø,miljøvenlig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar