tirsdag den 22. december 2009

SOL OG STRAND får tyskerne til Danmark igen

Den seneste opgørelse fra Danmarks Statistik taler sit tydelige sprog: Tyskerne er tilbage i Danmark. Men statistikken fortæller kun en del af historien, for renser man tallene for SOL OG STRANDs resultater, bliver historien en hel anden: Så viser branchetallene en tilbagegang på 0,3 %.

"Vi har haft en rigtig tilfredsstillende fremgang sammenholdt med 2006," fortæller administrerende direktør Kaj Frederiksen. "På det tyske marked har vi en vækst på 2,7 % sammenlignet med 2006. Det er vi stolte af, når vi sammenligner os med resten af sommerhusudlejningsbranchen. For hvis vi trækker vores resultater ud af tallene fra Danmarks Statistik, så er der faktisk tale om en tilbagegang på 0,3 % samlet set for de øvrige udlejere på det tyske marked, så vi har absolut haft grund til at fejre vores resultater," slutter Kaj Frederiksen.

Så jo, de tyske turister er skam på vej tilbage i de danske sommerhuse, men det er primært i dem med et SOL OG STRAND–klistermærke på postkassen.

Men det er nu en generel tendens, for sammenligner SOL OG STRAND sine resultater på det tyske marked med sin fremgang totalt set, ja så er resultaterne fra Tyskland absolut ikke på højde med resten. Totalt set kan SOL OG STRAND nemlig vise en fremgang på hele 8,5 % i forhold til 2006. Til sammenligning er resten af sommerhusudlejningsbranchen gået 2,8 % frem i samme periode. Så der er så absolut blevet plads til at slå lidt længere ud med armene hos SOL OG STRAND i den nordjyske badeby, Blokhus.

#

Kontakt administrerende direktør Kaj Frederiksen, hvis du har behov for flere oplysninger. Tlf. 99 44 44 05.

#

SOL OG STRAND Feriehusudlejning er inde i en rivende udvikling. Vi er Danmarks 2. største udlejer af sommerhuse og sigter mod at blive den største inden for få år. Vi udlejer i dag ca. 5.000 sommerhuse i hele Danmark og formidler 30.000 ferieboliger i Europa. 70 % af udlejningen af danske sommerhuse og al formidlingen af europæiske ferieboliger sker via vores online butikker på 6 sprog. SOL OG STRAND beskæftiger ca. 140 medarbejdere på hovedkontoret i Hune og vores 16 lokale bureauer.
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar