tirsdag den 29. december 2009

Konferencerejser til Marbella

I samarbejde med Service & Co. har DosBen Marbella Events v/Bent Højsholt fornøjelsen af at præsentere et nyt koncept for konferencerejser til Marbella i Sydspanien.

Vi tilbyder virksomhedsrejser med afklarede skatteforhold, således at rejsen er fuldt fradragsberretiget for virksomheden og skattefri for medarbejderne. Hvert arrangement bliver forhåndsgodkendt ved SKAT.

Destinationen er Marbella, 40 minutters kørsel vest for Málaga. Her tilbyder vi skræddersyede arrangementer, hvor den direkte kontakt med Bent Højsholt i Spanien sikrer en effektiv planlægningsprocedure, et helt igennem vellykket arrangement og en pris uden overraskelser. Bent vil være til stede under gruppens ophold og bl.a. bidrage med det lokalkendskab, han har opbygget igennem de sidste 30 år.

Marbella er en attraktiv by der altid har ligget et par klasser over de omkringliggende turistbyer Torremolinos, Fuengirola, Mijas o.s.v. Siden Marbella først i 50–erne blev "opdaget" af aristokratiske livsnydere, har den trods diverse skandaler bevaret sit image som et eksklusivt og fashionabelt sted, hvor livskvaliteten har gode betingelser.

Klimaet i Marbella er ubetinget Europas bedste med over 300 solskinsdage om året. Herved adskiller Marbella sig væsentligt fra andre Middelhavsdestinationer, hvor sæsonen for udendørsliv normalt er langt mere begrænset. Vi taler om en elegant by med masser af liv alle ugens dage, hele året rundt.

Livsstilen i Marbella kan beskrives som tilbagelænet og uformel. Den spanske charme er umiskendelig og krydret med tilstedeværelsen af en betydelig koloni af fastboende udlændinge, mange af dem aktive i det lokale erhvervsliv. Dette skaber den specielle kosmopolitiske atmosfære, hvor alle føler sig velkomne.

Kontrasterne er en anden afgørende del af charmen, både ved selve Marbella og byens beliggenhed lige op til Andalusiens uudtømmelige rigdom på kultur og natur. Derfor er mulighederne mange og forskelligartede. Her kan man efter dagens dont nyde solen, svømme en tur i Middelhavet, spille golf på nogle af Europas smukkeste baner, smutte en tur til Afrika, tage en dag på Sierra Nevadas alpine pister, eller blot hænge ud i Marbella og nyde det lokale liv over en San Miguel, inden man spiser en god middag og evt. går ud og kigger på nattelivet

Vi har udvalgt 4 forskellige hoteller, som opfylder de grundlæggende krav til at sikre en succésrig tur. Alle er velbeliggende, har gode møde– og konferencefaciliteter samt et varieret tilbud af andre faciliteter.
Hotel PYR Marbella***
Hotel el Fuerte****
NH Alanda Hotel & Spa*****
Hotel Castillo de Monda****

For at opnå fornuftige priser taler vi om perioder, som ligger uden for de danske skoleferier. Desuden ser vi bort fra august og første halvdel af september, som traditionelt også er højsæson i Marbella og resten af Spanien. Med andre ord er de oplagte tidspunkter at besøge Marbella på også oplagte i forhold til enhver konferencerejse i virksomhedsregi.

Konceptet indebærer i princippet at virksomheden selv booker flyrejsen til Málaga. Hvis det ønskes, kan vi imidlertid også bestille det ønskede antal billetter mod et gebyr på 10 % af kostprisen.

Til sidst er her et realistisk og skattegodkendt – priseksempel på en 4–dages tur for en gruppe med minimum 12 timers konference med følgende specifikationer og program:

– Afrejse fra Billund torsdag morgen.
Guidet bustransport i egen bus direkte til hotellet.
Hotel PYR. 20 personer i 8 dobbelt– og 4 enkeltværelser med morgenbuffet alle 4 dage.

– Torsdag: Check–in, velkomstinformation og konference kl. 16.00 18.00. Tapasdinner på hotellet og tid på egen hånd.

– Fredag: Konference kl. 08.30 til 13.30. Lunchbuffet på hotel. Evt. også konference om eftermiddagen, hvis dette ønskes. Ellers kan eftermiddagen bruges til fritidsaktiviteter på egen hånd, f.eks. som nævnt tidligere. Om aftenen 3 retters middag i Marbella.

– Lørdag: Konference kl. 08.30 til 13.30. Lunchbuffet på hotel og eftermiddagsudflugt til Málaga by med Picassomuséet, besøg i Gibraltar, bjergtur eller rundtur i luksusbyggerier med autoriseret ejendomsmægler. Vælg selv eller ønsk en anden tur med kulturelt indhold. Om aftenen 3 retters middag i Puerto Banús og rundtur i nattelivet.

– Søndag: Fridag med mulighed for diverse aktiviteter for egen regning.

– Mandag: Morgenbuffet og afrejse i egen bus til lufthavnen, som ved ankomsten.

Prisen for ovennævnte, inkl. et på forhånd aftalt kvantum drikkevarer, er kr. 4.995 pr. person, eksklusive flybillet.
Ovenstående eksempel er den korteste og mindste konferencepakke, vi kan tilbyde med garanti fra SKAT.
Det vil i øvrigt også være normalt ikke at inkludere weekenden. Konferencerejser fra mandag til fredag er oplagte. Få et tilbud og vær således sikker på, at det ikke efterfølgende giver problemer hos SKAT for hverken virksomheden eller medarbejderne.

Rejserne arrangeres i samarbejde med rejseselskabet Clubhouse ApS, som fakturerer hele arrangementet. Clubhouse ApS har Service & Co. A/S som teknisk arrangør. Service & Co. A/S er tilknyttet Rejsegarantifonden med nr. 1243. Det giver til enhver tid økonomisk garanti for indbetalte midler til konferencerejsen, der således er en i øvrigt momsfri pakkerejse.
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar