onsdag den 23. december 2009

Feriecenter-siden.dk byder velkommen til seks nye feriecentre på Bornholm

Med optagelsen af seks nye feriecentre har danske og udenlandske turister nu et endnu bredere udvalg på Feriecenter–siden.dk (www.feriecenter–siden.dk).

I januar 2007 gik Danmarks største Internetportal til formidling af feriecentre, Feriecenter–siden.dk, i luften. Såvel danske som udenlandske turister har taget godt imod det nye tiltag og sørget for, at de første måneder er gået over al forventning.

Men ikke kun turisterne har fået øjnene op for fordelene ved at stort set alle danske og flere tyske feriecentre nu er samlet ét sted også flere udbydere har øjnet muligheden for øget eksponering ved indgåelse af samarbejde med Feriecenter–siden.dk.

"Vi ønskede at udbygge vores salgskanaler men stadig sigte efter en fokuseret markedsføring af vores feriecentre... Det er mit indtryk, at Feriecenter–siden.dk er en etableret aktør på markedet, og jeg er ikke i tvivl om, at alle parter vil komme styrket ud af dette samarbejde,"

udtaler Rasmus Lund fra Team Bornholm A/S, som administrerer de seks feriecentre, hhv. Feriecenter Æblehaven, Hasle Feriepark, Hasle Hytteby, Hotel Klintely, Storløkke Feriepark samt Gudhjem Søpark, som netop er blevet optaget i Feriecenter–siden.dk’s katalog.

Bag Feriecenter–siden.dk står Feline ApS, der i forvejen driver nogle af landets største Internet portaler med online booking af ferieboliger. Herunder Danmarks største ferieportal www.feline.dk med udlejning af mere end 25.000 sommerhuse, 60 feriecentre og 100 hoteller over hele landet.

Portalerne fra Feline ApS er nogle af landets bedst besøgte. I 2006 har mere end 130.000 personer således fundet overnatning på portaler fra Feline ApS.

I samarbejde med LEGOLAND driver Feline ApS desuden portalen www.LEGOLAND–Travel.dk, der tilbyder ferieboliger til de mange gæster, der hvert år besøger LEGOLAND.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Administrerende Direktør Erik Simonsen, tlf. 87 24 22 51
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar