mandag den 21. december 2009

Danmarks største sommerhus-udlejningsportal

Over 25.000 danske sommerhuse er udvalget på Danmarks største sommerhus– udlejningsportal www.sommerhus–siden.dk. Det er første gang, at så stor en del af den danske sommerhuspark er til udlejning på én webside.

Samtidig med at flere og flere danske og udenlandske turister er begyndt at benytte de mange attraktive muligheder, der tilbydes i det danske ferieland, er der flere og flere af dem, som ønsker at finde sit sommerhus til ferien online. Gennem de sidste fem år er det blevet mere accepteret at booke sin ferie på Internettet. De mange søgemuligheder, overskueligheden og det brede udvalg af sommerhuse samt en stigende tillid til handel på Internettet gør, at folk i stadig stigende grad vælger at booke sommerhusferien online.

www.sommerhus–siden.dk er det let, overskueligt og hurtigt at finde netop det hus, der passer til ferieønskerne. Siden er inddelt således, at man nemt og med få klik kan finde et hus i den del af landet, man måtte foretrække. Der er masser af inspiration med billeder og beskrivelser af de danske sommerhusområder. "Vi har prioriteret vore kunders ønsker om, hvad en sommerhusportal skal kunne, og allerede nu har vi fået mange positive tilbagemeldinger om hvor nemt det er at booke sit sommerhus til ferie 2007" siger Erik Simonsen, Direktør for Feline ApS, der står bag den store sommerhusportal. Det er specielt det store udvalg af sommerhuse, der betyder noget for vores kunder.

Sommerhus–siden har fået en forrygende start både i Danmark og i Tyskland, hvor siden er blevet lanceret.
Bag Sommerhus–siden.dk står Feline ApS, der i forvejen driver nogle af landets største Internet–portaler med online–booking af ferieboliger, herunder Danmarks største ferieportal www.feline.dk med udlejning af 25.000 sommerhuse, 55 feriecentre og 100 hoteller over hele landet. Portalerne fra Feline ApS er nogle af landets mest besøgte. I 2006 har mere end 130.000 personer således fundet overnatning på portaler fra Feline ApS.
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar