fredag den 28. august 2009

Zoover og Travelpartner indleder et nordisk samarbejde

Zoover Europas største portal med uvildige feriebedømmelser indleder nu et nordisk samarbejde med Travelpartner, som er markedets førende hjemmeside til reservation af hoteller, udlejningsbiler og flypladser.

Travelpartner er et perfekt, lokalt tillæg til Zoover. Vores besøgende kan via vores hjemmeside hurtigt klikke videre til Travelpartner for at reservere fly og hotel efter at have læst de uvildige bedømmelser om de steder, de vil besøge, siger Yannis Panagopoulos, Country Manager, Zoover.

www.travelpartner.com og www.goleif.dk er et svensk selskab, som blev grundlagt i 1997, og som siden 2006 har været noteret på Stockholmsbørsen. Selskabet er repræsenteret i 20 lande, og deres hjemmeside findes på 20 forskellige sprog. Zoover kan i kraft af dette samarbejde tilbyde sine besøgende Travelpartners 65.000 forskellige hoteller og flypladser samt udlejningsbiler over hele verden.

Zoover er nu blevet lanceret på dansk, norsk og svensk, og samarbejdet vil i starten kun involvere disse lande, men planen er at udvide til Finland sammen med lanceringen af det finske Zoover.fi senere i år.

Om Zoover
Zoover er Europas største portal med feriebedømmelser. Rejseportalen giver besøgende et uafhængigt og komplet værktøj til rejseplanlægning.
Zoover International har base i Utrecht, Nederlandene. Foruden kontoret i Nederlandene er der etableret datterselskaber i Belgien, Tyskland, Italien, Spanien, Frankrig, Polen, Tyrkiet, Storbritannien og Danmark. Zoover Internationals mål er at være blandt de tre bedste rejsehjemmesider i de lande, hvor selskabet har sit virke.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar