onsdag den 19. august 2009

transavia.com bliver forstærket i Danmark


Det hollandske lavprisselskab, transavia.com, satser nu yderligere på at vinde de danske rejsende. Senere i dag får flyselskabet et dansk Air Operator?s Certificate (AOC), og dermed kan transavia.com også dække behovet for billige rejser og flybilletter til destinationer uden for EU.

transavia.com gjorde sin entre på det danske lavprisflymarked for mindre end et år siden og nu er flyselskabet parat til at udvide yderligere i Danmark. I dag får firmaet et dansk såkaldt Air Operator?s Certificate, hvilket forstærker lavprisselskabets position i Danmark.

- Det har altid været meget vigtigt for transavia.com at tilpasse sig de lokale markeders behov. Et dansk Air Operator?s Certificate giver os fuld fleksibilitet og sikrer, at vi kan organisere vores setup, så det passer til danske passagerer og rejsearrangører. Det er også meget nyttigt, når vi skal hyre dansk mandskab til flyene, siger den administrerende direktør for Transavia Danmark, Michiel Meijer.

transavia.coms nye danske status er særligt interessant for rejsearrangører, for i modsætning til nogle af de konkurrerende lavprisselskaber, kan transavia.com nu flyve passagerer fra Danmark til destinationer uden for EU. For eksempel vil transavia.com flyve gæster fra Atlantis Rejser til Ægypten og andre dykke- og feriedestinationer uden for EU.

Den eneste synlige forandring ved et dansk AOC, udover flyruter til lande uden for EU, er, at flyselskabets prefix ændres fra HV til PH. Et prefix er den kode, som står på lufthavnens afgang/ankomsttavler og på flybilletter fra transavia.com.

- Fly-entusiaster vil sikkert lægge mærke til det nye PH prefix på siden af flyet med det samme. Jeg tvivler dog på, at andre vil bide mærke i forskellen. Den reelle forandring er, at vi nu har et dansk AOC, og det giver os enestående muligheder for at betjene danske kunder, siger Michiel Meijer, som er administrerende direktør for Transavia Danmark.

transavia.com har oprettet et selvstændigt dansk firma, Transavia Denmark ApS, for at kvalificere sig til et dansk AOC. Den danske forretningsmodel er lig transavia.coms succesfulde setup i Holland og Frankrig. transavia.com er i særklasse det største lavprisselskab i Holland og har præsteret et overskud de sidste 31 år i træk.

Om transavia.com
transavia.com er et selvstændigt medlem af Air France ? KLM gruppen. Selskabet har 1.700 medarbejdere og betjente sidste år 5,1 mio. passagerer.
transavia.com er udbyder af billige rejser, flyrejser, flybilletter, grupperejser, lejebiler og hoteller. Du kan til enhver tid se vores bedste tilbud på den danske webside for transavia.com.

For reservationer og information:
E-mail: contact@transavia.com
Internet: http://www.transavia.com/hv/da-DK/dansk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar